dimecres, 10 de gener de 2007

PriMeR eXàMeN sUpEraT amB èXiT :)


m'he llevat d'hora per acabar de mirar-me quatre cosetes per l'examen, he fet un gran esmorzar ja que tenia l'examen a les 14h i no m'agrada que em mirin malament enmig d'un examen perquè em faci soroll la panxa (coses que passen...).


refaig el camí de sempre cap als ferrocarrils aquest cop amb banda sonora (gràcies a l'estimat rei d'orient!!!), passo per Virreina, un solet impressionant... tandebó pogués quedar-me a la terrasseta d'algun bar prenent algo...


arribo a la uni i ja estaven cridant la gent per entrar sort que sóc de les ultimes de la llista. Començo l'examen i genial, vaig contestant totes les preguntes!!! surto contenta de l'examen :)


tornem amb cotxe (BSO: emisora de radio de gitaneo rollo teletaxi, el que em faltava!!!), marujeos varis... amb 5 dones al cotxe què voleu...


arribo a casa i dino, baixem al centre (buff rebaixes...). ho supero no m'he estressat, no hem comprat res... hem descobert una botiga on erem els únics catalans, per un moment pensava que estavem fora de catalunya.


anem a buscar a la martona a la feina, fem un cerveseta i decidim venir a sopar a gràcia, a un shawarma.


Merci wapus!!! senta bé poder desconnectar d'aquesta manera després del primer examen, per uns moments he pogut assaborir el que són les vacances... però toca tornar a la realitat, llàtima! demà a la rodoreda, la meva segona casa fins el 22!!!


Martona queda pendent el SingStar dels '80, en tinc moooltes ganes, tot i que vindré amb paraigües per quan torni cap a casa.

6 comentaris:

esteve ha dit...

enhorabona noieta!

Quina tarda més exitosa! ànims pel que resta, no queden ni dos setmanes! Força!

BamBuuu ha dit...

merci pels ànims!!!

De fet ha estat tot el dia exitós, marxes a dormir satisfet. Ho hauré de repetir més.

MunSa ha dit...

Joooo laura, no ho experimento a casa, perque a) no tinc torrons
b)aquests dies no tinc temps
c) la recepta la poso perque els demes experimentin.
PREZIOZA pique pique....jajajajajaj

BamBuuu ha dit...

esperaré:
a) a que hi hagi turrons (si cal vaig a comprar-los)
b)a que tinguem una mica de temps (m'hi inclueixo)
c)no em facis anar a casa dels demés a provar-ho!

De pique res! és el normal... :P

denke ha dit...

hola
el primer es assentir de manera comprensiva davant el problema mutu dels examens, sort

i despres, vull deixar clar, que per mi, el guitar hero, ha superat al sing stars, be potser es xq en un soc bo i en l'altre patetic..

BamBuuu ha dit...

Hola denke!

merci per la comprensió enfront els examens i sort igualment!!!

Guitar hero¿? no sé el que és però ja investigaré... amb el singstar no és que me'n surti massa bé, però per passar l'estona...