dissabte, 10 de febrer del 2007

PerDuDa¿?

Arriba un dia en que te n’adones que aquella amistat que havies compartit durant tants anys, ja no és el mateix. S’ha refredat mica en mica. He canviat o ha canviat o hem canviat, ja no compartim el mateix que abans, fins i tot m'he plantejat si haviem compartit tantes coses com creia.

Em sento incòmoda. He intentat donar-hi diverses oportunitats, però veus que des de l’altre banda no hi ha la mínima intenció d’intentar refer el que s’ha perdut. No em dono per vençuda, jo ho he intentat. No és una batalla perduda, simplement hem agafat camins diferents, massa diferents.

Llavors penso... perquè invertir temps en una cosa que no m’omple? Sembla dur, i em sap greu, però ara ja no congeniem. La vida dóna voltes, potser ens tornem a trobar més endavant i recuperem aquella amistat, ara en guardo els records, agradables, això si!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

bé, l'important és adonar-se'n, oi?

és un pas. ara la resta ja ve sol... sempre és dur, però és boníssim per totes les parts, doncs aixó desemboca en una relació molt més sana, no trobes?

ànims guapa!

Little Dragonfly ha dit...

Com a mínim és sincer... ara falta que l'altra banda ho entengui, que suposo que sí. Merci!

Anònim ha dit...

segur que sí, tot i que a vegades hi han coses que no cal parlar, doncs els fets ja parlen per si sols, no? tot depén de la comunicació que hi tinguis.

nimue ha dit...

em sona la història, aquestes coses passen. Hem d'assumir que tots canviem i això implica deixar coses enrere i trobar-ne d'altres.
Potser torneu a trobar punts de confluència o potser no...

Anònim ha dit...

L'amistat com totes les relacions, evoluciona per be o malament.
Pero una cosa hem de tenirla clara, les relacions tenen un sentit, i si el perden perden la rao de ser.

anims!

Little Dragonfly ha dit...

certament un fet val més que mil paraules.

potser si que torno a trobar punts de confluència xo de moment tampoc els buscaré.

Doncs per això mateix ho he tallat, no tenia sentit, millor invertir el temps en coses que m'aportin més coses.

Merci pels ànims!

MunSa ha dit...

Les relacions han de tenir uns trets comuns, un preocupar-te o sino un ocupar-te del altre, escoltar i ser escoltat (això no significa donar la palliça), t'hi has de sentir tranquil, si no, vol dir que alguna cosa no esta bé... l'amistad es per a mi això.
Petonsssssssss

Little Dragonfly ha dit...

Doncs això mateix munsa!
si només és una de les parts la que intenta mantenir l'enllaç i veus que no hi ha resposta millor deixar-ho córrer i invertir el temps en altres persones que valorin el teu teu esforç i s'esforcin per fer créixer aquesta amistat. tot i que sembla que he tornat a encendre una petita espurna.
Merci guapa!