diumenge, 5 d’agost del 2007

Busker's Festival Barcelona '07

Aquest capvespre he estat passejant per la barceloneta i he tingut la sort de topar amb el Busker's Festival Barcelona '07 llàstima que avui fos l'últim dia, ja m'estava plantejant baixar cada tarda a deixar-me endur per la diversitat musical que ofereix, però hauré d'esperar a l'estiu vinent o bé fer alguna escapadeta per Europa... m'encanta gaudir de la música al carrer, descobreixes gran quantitat de músics impressionants, tandebó estiguessin més recolzats aquests tipus d'actes.


Busker's Festival Barcelona
és un festival internacional de música de carrer que converteix a Barcelona en la Seu Mediterrània del circuit de Festivals Busker's.

Consolidat com el festival de l' estiu, té com a finalitat difondre la diversitat cultural de la nostra ciutat, per mitjà de la música. Es porta a terme en el barri de la Barceloneta, tant pel significat històric que ofereix, com per l' èxit assolit desde la primera edició.

El Busker's Festival Barcelona, pretén destacar que la música és un llenguatge universal, on les fronteres llingüístiques, polítiques i religioses queden disminuides davant l' encantament de les melodíes, pel que facilita l' apropament i l' intercanvi cultural.

La música de carrer és art. Una expressió cultural que en diverses ocasions és desvaloritzada. El Busker's és una plataforma per fer arribar al gran públic, un espectacle de qualitat, que reafirma el caràcter professional de la música de carrer.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

abans d'ahir me'n van parlar, però no n'havia sentit res a dir! no sé si no ha estat ben promocionat o si soc jo q estic més aviat fora d'ona... XD

bona temàtica!

Little Dragonfly ha dit...

jo tampoc me'n van enterar, m'ho vaig trobar de casualitat, tot un gustàs... no sé si va estar mal promocionat o què, com sóc una parres i no m'empano de res... jejeje!!!

Anònim ha dit...

per cert...

demà concert a les 22.30 al coleccionista, amb en Marc, temes antics i algun de nou (cap nostre... de moment!)

Little Dragonfly ha dit...

em va saber greu no poder-hi ser... a veure si pel proper acompanyen els horaris... me n'alegro que hagueu recuperat el grup
un petó

Anònim ha dit...

doncs sí... estem en procés...

però encara no sé si estem recuperant el grup o fent-ne un de nou, curiós tot plegat... :)