dimecres, 1 d’agost del 2007

FeiNeTa De L'esTiU

Ja no recordava la satisfacció que suposava cobrar... avui he rebut la meva primera nòmina del nou lloc de feina, parres de mi pensava que no cobraria fins el mes següent, una mica més i m'abraço a la noia de recursos humans i li faig un petó de l'alegria que m'ha donat quan m'ha dit que ja havia cobrat :)


M'espera un mes d'agost mogudet, dies que treballaré al matí, dies al migdia i dies de tarda, entre quiròfan gran, quirofan petit i preoperatori... no hi ha qui s'aclari amb els horaris!!! és el que té la vida del suplent... i entremig les esperades festes de gràcia, sobre la marxa s'improvitzarà la festa com es pugui, que veig que hauré de sacrificar hores de son... amb el que m'agrada dormir (en una vida anterior segurament era marmota).

Cada dia aprenc coses noves, els companys de feina maquíssims, m'ajuden moltíssim tant auxiliars, com infermeres i metges i sempre recordant-me que no m'agobiï, que ningú neix ensenyat. La veritat és que dóna gust anar a treballar així, esperem que no s'espatlli la cosa.

A veure si trobo estonetes per escriure una micona més, que tinc això un pèl abandonat...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gaudeix de la nómina! Com diu mon cosí:

"si passa del dia 10 sóc feliç"

XD

fins aviat!

Little Dragonfly ha dit...

se'n gaudirà!!!
espero que em duri una micona més XD

fins aviat perdut!